Maisījums ir sagatavots ar rokām, izmantojot sekojošas izejvielas:
- Kurkuma
- Koriandra sēklas
- Indijas melnie pipari graudos
- Ingvers
- Kardamons
- Ceilonas kanēlis
- Sierāboliņa sēklas
Karijs ir ārkārtīgi populārs garšvielu maisījums un tā sastāvā izmantotās garšvielas variē atkarībā no reģiona, kur šī garšviela tiek lietota. Šis karijs ir populārs Karību reģionā, kur uzturā dominē rīsi, turku zirņi, manioka, tomāti, saldie kartupeļi, liellopu un vistas gaļa, arī zivis. Ja recepte prasa izmantot Karību kariju, ir svarīgi to neaizvietot, piemēram, ar Indijas kariju.
IZMANTOŠANA: Karija pielietošana ēdienu gatavošanā ir ļoti plaša. Tas vienlīdz labi iederas dārzeņu biezzupās, rīsu un pastas ēdienos, kā arī, gatavojot vistas gaļu.
MANASGARSAS.LV IETEIKUMS: Izmēģiniet šo kariju pievienot savai iemīļotākajai majonēzei un turpmāk pagatavojiet uzkodas ar “Karību karija majonēzi”.
Ja izvēlēsieties saņemt garšvielu maisījumu “MALTS” veidā – saņemsiet to svaigi gatavotu rupja maluma konsistencē!
Ņemiet vērā, ka dažas maisījuma sastāvdaļas, piemēram, tomātu, paprikas, kurkumas, spinātu un citi pulveri, kuri mūsu sortimentā ir tikai šādā konsistencē, joprojām būs kā pulveri arī Jūsu pasūtītajā garšvielu maisījumā!
Ja tomēr izvēlēsieties saņemt garšvielu maisījumu “NEMALTS” konsistencē, tad lielāko daļu maisījuma veidos veselas, nemaltas garšvielas (veselas lauru lapas, pipari, ķimenes, koriandra sēklas, ķiploku pārslas uc.)!