-
Advieh (bez sāls) (BIO)
-
Apelsīnu, lavandas un ingvera cukurs
-
Bērzu – Ceilonas kanēļcukurs
-
Ceilonas kanēļcukurs (BIO)
-
Ceļteku apvalciņi aveņu mākonī
-
Čia – godži gardais labums
-
Čia desertam
-
Čia, nātru sēklu un ceļteku kliju burvīgais deserts
-
Citronliānas cukurs
-
Diženo piparkūku garšvielu maisījums
-
Dzērveņu piparcukuriņš Mīlestības svētkos
-
Franču četru garšvielu maisījums
-
Garam masala (BIO)
-
Gardā piedeva smūtijam
-
Garšvielu maisījums piparkūkām, karstvīnam un kafijai (BIO)
-
Ingvera – apelsīnu sāls (BIO)
-
Jamaikas karijs
-
Jamaikas karijs II
-
Kakao – tonkas panela cukurs
-
Kanēļa ziedu cukurs
-
Kanēļziedu -Tasmānijas piparu cukurs
-
Kārdinošām smalkmaizītēm
-
Ķirbju pīrāga garšvielu maisījums
-
Mango saldskābais cukurs
-
Melleņu lillā cukurs
-
Oranžais cukurs
-
Pasakainais aveņu cukurs
-
Piedeva jogurtam vai smūtijam
-
Pikantais veselības cukurs
-
Plūškoka ogu cukurs
-
Rozā piparu-lavandas cukurs
-
Sapņaini zilā piedeva smūtijam
-
Sārtais citruscukurs
-
Saulaino zemeņu cukurs
-
Senioru veselībai
-
Šokolādes gardais dzēriens “Sintija”
-
Tonkas – kurkumas kokosziedu cukurs
-
Tonkas cukurs
-
Upeņu – kardamona cukurs
-
Upeņu, mango un Tasmānijas piparu cukurs
-
Valdzinošais cukurs
-
Zaļais citrusu cukurs
-
Zemeņu – čili kārdinājums
-
Zemeņu – melno čili cukurs
-
Ziemassvētku cukurs