-
“Chipotle” (sarkanie Jalapeno, malti)
-
Aji Amarillo yellow
-
Aji Amarillo Yellow – čili pārslas no Peru
-
Aji Panca pākstīs
-
Aleppo – čili no Turcijas
-
Andalimānas pipari
-
Assamas pipari (BIO)
-
Baltie Muntokas pipari
-
Baltie pipari graudos (BIO)
-
Banasuras augstkalnes pipari
-
Banasuras augstkalnes pipari kūpināti
-
Bird’s eye čili pipari (pākstiņas) (BIO)
-
Brandenburgas viskija pipari
-
Butānas citronpipari
-
Carolina Reaper čili malti
-
Cayenne – čili no Indijas
-
Chipotle Morita no Meksikas
-
Čili (kajēnas) malti (BIO)
-
Espelette čili no Basku zemes (Piment d’Espelette)
-
Fermentētie Pondičerri pipari
-
Garie bengāļu pipari (BIO)
-
Gvinejas (Etiopijas) pipari graudos
-
Habanero čili pārslas no Jukatanas
-
Habanero pārslas
-
Indijas melnie pipari (BIO)
-
Japāņu citronpipari
-
Kampotas melnie pipari graudos
-
Kampotas sarkanie pipari graudos (BIO)
-
Kampotas sarkanie pipari graudos
-
Kashmiri – čili no Kašmīras
-
Kubebas pipari (BIO)
-
Kumeo citruspipari
-
Kūpināti melnie pipari no Šrilankas (BIO)
-
Madagaskaras džungļu pipari graudos
-
Malabaras pipari graudos (BIO)
-
Mulato čili malti
-
Mulato čili pākstīs
-
Naga Bhut Jolokia – čili kūpināti
-
Naga Bhut Jolokia – čili no Nāgālendas
-
New Mex Red – čili no Meksikas
-
New Mexico Red čili malti
-
Paradīzes graudi (Aframoma sēklas)
-
Pasilla – čili no Meksikas
-
Penja melnie pipari
-
Piri Piri garšvielu maisījums
-
Rozā pipari (BIO)
-
Sarkanie čili, malti (BIO)
-
Sarkanie Kajēnas čili smalcināti (BIO)
-
Smaržīgie pipari (BIO)
-
Smaržīgie pipari
-
Šokolādes pipari
-
Taizemes zaļais dragons
-
Tasmānijas pipari
-
Teličeri melnie pipari graudos
-
Teličerri melnie pipari graudos (BIO)
-
Timutas (Nepālas) pipari graudos
-
Urfa Biber – čili pārslas no Turcijas
-
Zaļie Jalapeno pipari (malti)
-
Zaļie pipari graudos (BIO)