-
18. novembra garšvielu maisījums
-
Aromātiskais 4 piparu maisījums
-
Burkānu – ķiploku pikanti melnais sāls
-
Churrasco
-
Cidoniju saldskābie pipari (BIO)
-
Čipotlīgās sāls pārslas
-
Citāds raibais 4 piparu maisījums
-
Citrusu piparsāls
-
Garam Masala asais
-
Jāņa čillīgi pikantais maisījums cūciņai (BIO)
-
Klasisko piparu maisījums ar čili un citrusa noti
-
Kūpinātais piparsāls
-
Kūpinātās paprikas rubs laša filejai
-
Kurkumpipars (BIO)
-
Labam asumiņam
-
Latīņamerikas aromātiskais čili maisījums
-
LĪGAS ZAĻAIS MAISĪJUMS VISTIŅAI (BIO)
-
Marināde šašlikam ar melno čili
-
Marokas garšvielu rubs jēram
-
Melno čili – rozā piparu sāls
-
Paradīzes piparotais mix salātiem
-
PIEDEVA CEPTIEM KARTUPEĻIEM
-
Pikantais čili sāls
-
Rubs klasiskam steikam
-
Sešu piparu-kūpinātā sāls maisījums
-
Steikam (ar sāli) (BIO)
-
Tako
-
Ugunīgais maisījums drosmīgajiem
-
Upeņu – tasmānijas piparu sāls
-
Vidusjūras rubs cūkgaļai