Ceilonas kanēlis pasaulē zināms kā izsmalcināta, delikāta garšviela, ko izmanto neskaitāmu mutē kūstošu desertu, kā arī stiprāku, asāku ēdienu pagatavošanā.
Ceilonas kanēļa aromātiskums un maigā, taču piesātinātā garša nav pārspējama. Pievienojiet to augļu un ogu plātsmaizēm, biezpiena desertiem, saldējumam, pārkaisiet svaigi gatavotām rīta biezputrām un musli, pievienojiet smūtijiem un piena kokteiļiem. Bagātiniet kafijas un tējas garšu ar šo kanēli.
Ceilonas kanēlis ir dabīgi salds – trauslās, viegli lūztošās kanēļa standziņas ir bezgala vērtīgs našķis bērniem, kā arī pieaugušajiem.
Manasgarsas.lv piedāvā arī bioloģiski sertificētu Ceilonas kanēli nemaltā veidā, tādējādi maksimāli saglabājot tā pozitīvās īpašības.
Sagrieziet gabaliņos zīda tofu vai, piemēram, Lapzemes sieru un apkaisiet ar svaigi maltu Ceilonas kanēli un Kļavu vai Muskovado cukuru, kā arī drupinātiem Timutas pipariem. Lieciet kopā ar augļu un ogu gabaliņiem traukā un cepiet cepeškrāsnī. Gatavu pārkaisiet ar drupinātiem riekstiem.
Visas minētās garšvielas – Ceilonas kanēli, Timutas piparus, Kļavu un Muskovado cukuru – varat iegādāties manasgarsas.lv, kur tās ir pieejamas izcilā kvalitātē.