"Manas garšas" iesaka par pamatu izmantot mūsu radītos garšvielu maisījumus.
Pārveidojot vai papildinot tos, iegūstiet savai gaumei visatbilstošāko garšu kombināciju.

“Syrah” sarkanvīna (2%) sāls (BIO)

syrah_sals
syrah_sals
Iegūšanas vieta: Vācija

2% BIO Syrah sarkanvīna, 98% sāls pārslas

Vīnogu šķirne Syrah ir labi atpazīstama un ļoti sena. Tas ir vīnogulājs ar mazām ogām, bet ļoti labām īpašībām. Iespējamā izcelsme ir teritorija ap Persijas pilsētu Šīrāzu. Mūsdienās “Syrah” šķirnes vīnogas tiek audzētas Francijā, Austrālijā un Spānijā (te, Kastīlijas laukos, iegūst īpaši tumšas un piesātinātas garšas vīnogas). 

Tieši no Kastīlijas auglīgajiem laukiem nāk vīnogas, no kurām darinātais vīns tiek izmantots sarkanvīna sāls pārslu gatavošanā.

Sarkanvīna sāls lieliski iederēsies sarkanās gaļas (liellopa, medījuma, jēra uc.) ēdienos, tostarp cepeša salātos, gaļas tumšajās mērcēs. Šis sāls piestāvēs arī desertiem, kas gatavoti no tumšās šokolādes, eksotiskiem augļiem.

Projekts izstrādāts sadarbībā ar: