-
“Chipotle” (sarkanie Jalapeno, malti)
-
“Syrah” sarkanvīna (2%) sāls (BIO)
-
Ābolu gabaliņi, kaltēti (BIO)
-
Aji Amarillo yellow
-
Aji Panca pākstīs
-
Akmens sāls (Vācija)
-
Aleppo – čili no Turcijas
-
Alpu sāls (Vācija)
-
Amazones fermentētie čili
-
Ancho čili (malti) (BIO)
-
Andalimānas pipari
-
Anīsa sēklas (BIO)
-
Apelsīna miziņa smalcināta (BIO)
-
Apelsīnu sulas pulveris
-
Aroniju pulveris (BIO)
-
Asā paprika (malta) (BIO)
-
Ašvaganda (Ashwagandha) sakne, malta (BIO)
-
Augļu gabaliņu maisījums (liofilizēti)
-
Augogle (aktivētā ogle)
-
Avenes (liofilizētas avenes, maltas)
-
Āzijas dārzeņu & garšaugu maisījums
-
Baldriāna sakne (BIO)
-
Baltā piramīdpārslu sāls
-
Baltie Muntokas pipari
-
Baltie pipari graudos (BIO)
-
Balto mālu pulveris
-
Banasuras augstkalnes pipari
-
Banasuras augstkalnes pipari kūpināti
-
Baraviku granulas (1-4 mm) (BIO)
-
Bārbeles
-
Baziliks (BIO)
-
Bērzu cukurs
-
Biešu pulveris (BIO)
-
Bird’s eye čili pipari (pākstiņas) (BIO)
-
Brokoļu pulveris (BIO)
-
Burbonas vaniļas pāksts
-
Burbonas vaniļas pūdercukurs
-
Burbonas viskija pipari
-
Burkānu gabaliņi (3 mm) (BIO)
-
Butānas citronpipari
-
Carolina Reaper – pasaulē asākie čili!
-
Cayenne (Kajenna) – čili no Indijas
-
Ceilonas kanēlis (8-10 cm standziņas) (BIO)
-
Ceilonas kanēlis, malts (BIO)
-
Ceilonas kanēlis, smalcināts (BIO)
-
Ceļteku sēklu klijas (psilliums) (BIO)
-
Chipotle Morita no Meksikas
-
Čia sēklas (BIO)
-
Čia sēklas
-
Cidoniju pulveris (BIO)
-
Čiekurogas (kadiķu ogas) veselas (BIO)
-
Čili (Kajennas) malti (BIO)
-
Čili smalcināti (pārslas) (BIO)
-
Citrona miziņa (pulveris) (BIO)
-
Citrona miziņa (smalka maluma) (BIO)
-
Citronliānas ogas (šizandra ogas) (BIO)
-
Citronliānas ogas (šizandra)
-
Citronverbēna (BIO)
-
Citronzāle (BIO)
-
Cukurniedru cukurs (BIO)
-
Daigas vasarīgā salātu garša
-
Dāņu kūpināts sāls,intensīvs (Premium kvalitātes)
-
Dāņu maigi kūpināts sāls
-
Dārzeņu maisījums klasiskais
-
Dilles (BIO)
-
Diļļu sēklas (BIO)
-
Diždadža sakne gabaliņos (BIO)
-
Dzērvenes (liofilizētas, maltas)
-
Dzērveņu gabaliņi (saldējot žāvēti)
-
Dzērveņu pusītes (liofilizētas)
-
Dzērveņu sulas pulveris
-
Eikalipta lapas (BIO)
-
Espelette čili no Basku zemes (Piment d’Espelette)
-
Estragona lapas smalcinātas (BIO)
-
Fenheļa sēklas saldās (BIO)
-
Fermentētie Pondičerri pipari
-
Galangala saknes pulveris (BIO)
-
Garie bengāļu pipari (BIO)
-
Gārsas pulveris (BIO)
-
Gochugaru čili, malti
-
Godži ogas (BIO)
-
Godži ogas
-
Godži ogu sulas pulveris
-
Greipfrūtu pipari
-
Grieķu kūpināts sāls (bērza dūmos)
-
Guajillo čili pārsliņas
-
Guerandes jūras sāls
-
Habanero čili pārslas
-
Havaju salu melnās lavas sāls
-
Havaju salu sarkanā sāls (Alea Red)
-
Havaju salu zaļā bambusa sāls
-
Hibiskus ziedi (Karkade) (BIO)
-
Hibiskus ziedi smalcināti
-
Hibiskus ziedu (Karkade) pulveris (BIO)
-
Himalaju rozā kristālsāls (smalka maluma)
-
Himalaju rupjais sāls
-
Himalaju sāls pārslas
-
Hlorellas pulveris (BIO)
-
Indijas melnā piramīdpārslu sāls
-
Indijas melnais sāls (kala namak)
-
Indijas melnie pipari (BIO)
-
Indijas saules pārslu sāls
-
Ingvera sakne gabaliņos (BIO)
-
Ingvera sakne smalcināta (BIO)
-
Ingvers (malts) (BIO)
-
Inku saules sāls
-
Japāņu citronpipari
-
Kafijas ķiršu miziņas (cascara) (BIO)
-
Kajennas čili stīdziņas
-
Kaķa nadziņš
-
Kaķa nadziņš malts
-
Kakao pulveris (22-24%) (BIO)
-
Kakao pupiņas grauzdētas,drupinātas
-
Kakao pupiņas, grauzdētas, (50-54% tauku) (BIO)
-
Kakao pupiņas, negrauzdētas, drupinātas (BIO)
-
Kalahari tuksneša sāls
-
Kalnu kodolu jeb Alpu sāls (smalka maluma)
-
Kalnu kodolu sāls no Austrijas Alpiem
-
Kalnu mētra (BIO)
-
Kambodžas sarkanie pipari graudos (BIO)
-
Kampotas melnie pipari graudos
-
Kanēļa ziedi jeb pumpuri
-
Kardamona pākstis (BIO)
-
Kardamona sēklas (BIO)
-
Kardamons malts (BIO)
-
Karobas pupiņas drupinātas (BIO)
-
Karobas pupiņas maltas (BIO)
-
Kartupeļu pārslas (BIO)
-
Kashmiri – čili no Kašmīras
-
Kazenes (liofilizētas)
-
Kazeņogu jeb Assamas pipari
-
Ķimenes (BIO)
-
Ķiploku granulas (BIO)
-
Ķiploku granulas rupja maluma (BIO)
-
Ķiploku pārslas
-
Ķirbju sēklas bez apvalka
-
Kļavu cukurs
-
Kliņģerīšu ziedlapiņas
-
Kokosa ziedu cukurs (BIO)
-
Kolumbijas niedru cukurs
-
Kolumbijas pūdercukurs
-
Konjac (biezinātājs), E425
-
Koriandra lapas smalcinātas (kinza) (BIO)
-
Koriandra sēklas (BIO)
-
Krustnagliņas (BIO)
-
Ksantāna sveķi, E415 (Biezinātājs,liet.pārtikā.Devas:3g uz 1kg)
-
Kubebas pipari (BIO)
-
Kumeo jeb kalnu greipfrūtu pipari
-
Kumīna sēklas (BIO)
-
Kumīna sēklas
-
Kūpināti melnie pipari no Šrilankas (BIO)
-
Kūpināti sīpoli (BIO)
-
Kūpināts cukurniedru cukurs (BIO)
-
Kūpinātu ķiploku pārslas (BIO)
-
Kurkuma (malta) (BIO)
-
Kurkumas pulveris mēģene lielā
-
Kurkumas saknes gabaliņi (BIO)
-
Lakricas sakne smalcināta (BIO)
-
Lakši (meža ķiploki) (BIO)
-
Lauru lapas (BIO)
-
Lauru lapas (maltas) (BIO)
-
Lauru lapas (smalcinātas)
-
Lavandas ziedi zili veseli (BIO)
-
Liepziedi (BIO)
-
Linsēklas (BIO)
-
Madagaskaras džungļu pipari
-
Majorāns smalcināts (BIO)
-
Makas sakne (malta)
-
Makas sakne (malta) (BIO)
-
Malvas zilie ziedi (BIO)
-
Mango pulveris (BIO)
-
Mārdadža sēklas (BIO)
-
Mārdadža sēklu pulveris (BIO)
-
Mārdadžu spraukumi
-
Mārrutka sakne (BIO)
-
Matcha zaļā tēja (pulveris) (BIO)
-
Maurlociņi smalcināti (BIO)
-
Meduskrūma tēja (BIO)
-
Melleņu sulas pulveris
-
Melnā Assamas tēja (BIO)
-
Melnā plūškoka ogas smalcinātas (BIO)
-
Melnā plūškoka ogas veselas (BIO)
-
Melnās ķimenes (melnsēklītes, nigella) (BIO)
-
Melnie, fermentētie ķiploki (malti)
-
Mežrozīšu miziņa smalcināta (BIO)
-
MEŽROZĪŠU MIZIŅAS PULVERIS (BIO)
-
Mulato čili malti
-
Mulato čili pākstīs
-
Muskatrieksti veseli (BIO)
-
Muskatrieksts (malts) (BIO)
-
Muskatziedi (BIO)
-
Muskatziedu pulveris (BIO)
-
Naga Bhut Jolokia – čili kūpināti
-
Naga Bhut Jolokia – čili no Nāgālendas
-
Nātru lapas smalcinātas (BIO)
-
Nātru lapu pulveris (BIO)
-
Nātru sēklas (BIO)
-
Nātru sēklas
-
Nāves jūras sāls
-
New Mex Red – čili no Meksikas
-
New Mexico Red čili malti
-
Norvēģijas Havsno aļģu & jūras sāls pārslas
-
Ogu maisījums (liofilizētas)
-
Olīvu lapas (BIO)
-
Oregano (raudene) (BIO)
-
Pakistānas kūpinātais sāls
-
Panela cukurs (BIO)
-
Paprikas pārslas (BIO)
-
Paradīzes graudi (Aframoma sēklas)
-
Pasiflora smalcināta (BIO)
-
Pasilla – čili no Meksikas
-
Patagonijas pipari
-
Penja melnie pipari
-
Peoniju ziedlapiņas
-
Persiešu zilais sāls
-
Persiešu zilais sāls kristālos
-
Pētersīļu lapas smalcinātas (BIO)
-
Pieneņu sakne gabaliņos (BIO)
-
Pieneņu saknes pulveris (BIO)
-
Pīlādži (BIO)
-
Piparmētra (liofilizēta, malta)
-
Piparmētru lapas (BIO)
-
Piparmētru lapu pulveris (BIO)
-
Piri Piri garšvielu maisījums
-
Rabarberu pulveris (BIO)
-
Rooibos (BIO)
-
Rozā pipari (BIO)
-
Rozā piramīdpārslu sāls
-
Rozmarīns (BIO)
-
Rožu pumpuri dzelteni
-
Rožu pumpuri rozā (BIO)
-
Rožu ziedlapiņas (rozā) (BIO)
-
Safloras ziedi
-
Saldā bazilika sēklas
-
Saldā paprika (malta) (BIO)
-
Salvijas lapas smalcinātas (BIO)
-
Sarkanās jāņogas veselas (BIO)
-
Sečuanas sarkanbrūnie pipari
-
Sečuanas zaļie pipari
-
Selerijas sakne smalcināta (BIO)
-
Selerijas sēklas
-
Senegālas pipari/Selimas graudi
-
Sezama sēklas baltas (BIO)
-
Sezama sēklas melnas (BIO)
-
Sibīrijas žeņšeņs smalcināts
-
Sierāboliņa sēklas (BIO)
-
Sierāboliņa sēklas, maltas (BIO)
-
Sinepju sēklas dzeltenās (BIO)
-
Sinepju sēklas melnās (BIO)
-
Sinepju sēklu pulveris (BIO)
-
Sīpoli grauzdēti (BIO)
-
Sīpoli smalcināti (BIO)
-
Šitaki sēnes smalcinātas (1-3 mm) (BIO)
-
Skudru koka miza skaidiņās
-
Skudru koka mizas pulveris
-
Smaržīgie pipari (BIO)
-
Smaržīgie pipari
-
Smiltsērkšķu ogas veselas (BIO)
-
Spānijas kūpinātā saldā paprika (malta) (BIO)
-
Sparģeļu pulveris
-
Spinātu pulveris (BIO)
-
Spirulīnas pulveris (BIO)
-
Stēvijas lapu pulveris (BIO)
-
Sumaks (BIO)
-
Svētais baziliks/Tulsi (BIO)
-
Taizemes zaļais dragons
-
Tasmānijas jūras sāls pārslas
-
Tasmānijas pipari
-
Teličeri melnie pipari graudos
-
Teličerri melnie pipari graudos (BIO)
-
Timiāns (mārsils) (BIO)
-
Timutas (Nepālas) pipari
-
Tomātu granulas/pārslas (BIO)
-
Tomātu sulas pulveris (BIO)
-
Tonkas pupiņas
-
Tonkas pupiņas, maltas
-
Upenes (liofilizētas, maltas)
-
Upenes (liofilizētas, veselas)
-
Urfa Biber – čili pārslas no Turcijas
-
Vācu kūpināts sāls (premium)
-
Vidusjūras dārzeņu maisījums
-
Vidusjūras sāls (BIO)
-
Vikingu kūpinātais sāls (premium)
-
Vilkābeles augļi (BIO)
-
Vjetnamas kalnu pipari (Mac Khen)
-
Zaļie Jalapeno pipari (malti)
-
Zaļie pipari graudos (BIO)
-
Zemenes (saldējot kaltētas/liofilizētas)
-
Ziedputekšņi (BIO)
-
Zilais sierāboliņš (smalcināts) (BIO)
-
Zilās spirulīnas ekstrakts (Phycocyanin)
-
Zvaigžņu anīss (BIO)