-
“Chipotle” (sarkanie Jalapeno, malti)
-
Aji Amarillo yellow
-
Aji Amarillo Yellow – čili pārslas no Peru
-
Aji Panca pākstīs
-
Aleppo – čili no Turcijas
-
Alveja (pulveris)
-
Andalimānas pipari
-
Anīsa sēklas (BIO)
-
Apelsīna miziņa smalcināta (BIO)
-
Apelsīnu sulas pulveris
-
Aprikožu pulveris
-
Aroniju pulveris (BIO)
-
Asā paprika (malta) (BIO)
-
Assamas pipari (BIO)
-
Augogle
-
AUZU ASNU PULVERIS (BIO)
-
Aveņu sulas pulveris
-
Āzijas dārzeņu & garšaugu maisījums
-
Baldriāna sakne (BIO)
-
Baltās akācijas sveķi (ceratoniju augļu sveķi) E410 (BIO)
-
Baltie Muntokas pipari
-
Baltie pipari graudos (BIO)
-
Balto mālu pulveris
-
Banasuras augstkalnes pipari
-
Banasuras augstkalnes pipari kūpināti
-
Baraviku granulas (1-4 mm) (BIO)
-
Bārbeles
-
Baziliks (BIO)
-
Bērzu cukurs
-
Biešu pulveris (Latvijas) (BIO)
-
Bird’s eye čili pipari (pākstiņas) (BIO)
-
Bourbonas vaniļas pāksts (BIO)
-
Brandenburgas viskija pipari
-
Brokoļu pulveris (BIO)
-
Burkānu gabaliņi (3 mm) (BIO)
-
Butānas citronpipari
-
Carolina Reaper čili malti
-
Cayenne – čili no Indijas
-
Ceilonas kanēlis (10 cm standziņas) (BIO)
-
Ceilonas kanēlis, malts (BIO)
-
Ceilonas kanēlis, smalcināts (BIO)
-
Ceļteku sēklu klijas (psilliums) (BIO)
-
Ceļteku sēklu klijas (psilliums) pulveris (BIO)
-
Chipotle Morita no Meksikas
-
Čia sēklas (BIO)
-
Cidoniju pulveris (BIO)
-
Čiekurogas (kadiķu ogas) drupinātas (BIO)
-
Čiekurogas (kadiķu ogas) veselas (BIO)
-
Cigoriņu sakne gabaliņos (BIO)
-
Čili (kajēnas) malti (BIO)
-
Citrona miziņa (pulveris) (BIO)
-
Citrona miziņa (smalka maluma) (BIO)
-
Citronliānas (šizandra) ogu pulveris (BIO)
-
Citronliānas ogas (šizandra ogas) (BIO)
-
Citronliānas ogas (šizandra)
-
Citronverbēna (BIO)
-
Citronzāle (BIO)
-
Cukurniedru cukurs (Argentīnas) (BIO)
-
Dāņu kūpinātais sāls (intensīvs, Premium kvalitātes)
-
Dāņu maigi kūpināts sāls
-
Dārzeņu maisījums klasiskais
-
Dilles (BIO)
-
Diļļu sēklas (BIO)
-
Diždadža sakne gabaliņos (BIO)
-
Dzelteno sinepju sēklu pulveris
-
Dzērvenes saldinātas (BIO)
-
Dzērveņu gabaliņi (saldējot žāvēti)
-
Eikalipta lapas (BIO)
-
Espelette čili no Basku zemes (Piment d’Espelette)
-
Estragona lapas kapātas (BIO)
-
Fenheļa sēklas saldās (BIO)
-
Fermentētie Pondičerri pipari
-
Galangala saknes pulveris (BIO)
-
Garie bengāļu pipari (BIO)
-
Gārsas pulveris (BIO)
-
Godži ogas (BIO)
-
Godži ogu sulas pulveris
-
Grauzdētas kaņepju sēklas
-
Grieķu kūpināts sāls
-
Guāra sveķi, E412 (BIO)
-
Guerandes jūras sāls
-
Gvinejas (Etiopijas) pipari graudos
-
Habanero čili pārslas no Jukatanas
-
Habanero pārslas
-
Havaju salu melnās lavas sāls
-
Havaju salu sarkanā sāls (Alea Red)
-
Havaju salu zaļā bambusa sāls
-
Hibiskus ziedi (Karkade) (BIO)
-
Hibiskus ziedu (Karkade) pulveris (BIO)
-
Himalaju dimantsāls (Ķēniņsāls)
-
Himalaju rozā kristālsāls (smalka maluma)
-
Himalaju rupjais sāls
-
Himalaju sāls pārslas
-
Hlorellas pulveris (BIO)
-
Hlorellas pulveris
-
Indijas ājūrvēdiskais melnais sāls (kala namak)
-
Indijas baltā piramīdpārslu sāls
-
Indijas melnā piramīdpārslu sāls
-
Indijas melnie pipari (BIO)
-
Indijas okeāna sāls
-
Indijas saules pārslu sāls
-
Ingvera pulveris (BIO)
-
Ingvera sakne gabaliņos (BIO)
-
Ingvera sakne smalcināta (BIO)
-
Inku saules sāls
-
Japāņu citronpipari
-
Kaķa nadziņš
-
Kaķa nadziņš malts
-
Kakao pulveris 10-12% (nealkalizēts) (BIO)
-
Kakao pupiņas, grauzdētas, drupinātas
-
Kakao pupiņas, negrauzdētas, drupinātas (BIO)
-
Kalahari tuksneša sāls
-
Kalnu kodolu jeb Alpu sāls (smalka maluma)
-
Kalnu kodolu sāls no Austrijas Alpiem
-
Kalnu mētra (BIO)
-
Kampotas melnie pipari graudos
-
Kampotas sarkanie pipari graudos (BIO)
-
Kampotas sarkanie pipari graudos
-
Kanēļa ziedi jeb pumpuri
-
Kaņepju sēklu pulveris (ar daļēji izspiestu eļļu) (BIO)
-
Kardamona pākstis (BIO)
-
Kardamona pulveris (BIO)
-
Kardamona sēklas (BIO)
-
Karobas pupiņas drupinātas (BIO)
-
Kartupeļu pārslas (BIO)
-
Kashmiri – čili no Kašmīras
-
Kazenes (kaltētas saldējot)
-
Ķimenes (BIO)
-
Ķiploku granulas (BIO)
-
Ķiploku granulas rupja maluma (BIO)
-
Ķiploku pārslas
-
Ķiploku pārslas (Latvijas)
-
Ķirbju sēklas bez apvalka (BIO)
-
Ķirbju sēklas bez apvalka (Latvijas) (BIO)
-
Kļavu cukurs
-
Kokosa ziedu cukurs (BIO)
-
Kolumbijas niedru cukurs
-
Kolumbijas pūdercukurs
-
Konjac (biezinātājs), E425
-
Koriandra lapas kapātas (BIO)
-
Koriandra sēklas (BIO)
-
Kristālakmens sāls (Vācija)
-
Krustnagliņas (BIO)
-
Ksantāna sveķi, E415.
-
Kubebas pipari (BIO)
-
Kumeo citruspipari
-
Kumīna sēklas (BIO)
-
Kumīna sēklas
-
Kumīna sēklas (maltas)
-
KŪPINĀTA PĒRĻU SĀLS
-
Kūpināta saldā paprika (malta) (BIO)
-
Kūpināti melnie pipari no Šrilankas (BIO)
-
Kūpināts cukurniedru cukurs (BIO)
-
Kūpinātu ķiploku granulas
-
Kurkumas pulveris (BIO)
-
Kurkumas saknes gabaliņi (BIO)
-
Kvinojas sēklas (BIO)
-
Lakricas sakne smalcināta (BIO)
-
Lakši (meža ķiploki) (BIO)
-
Lauru lapas (BIO)
-
Lauru lapas (pulveris) (BIO)
-
Lavandas ziedi zili veseli (BIO)
-
Lavandas ziedu “Lavandin blue” pulveris
-
Lielogu dzērvenes maltas (Latvijas)
-
Liepziedi (BIO)
-
LINSĒKLAS (BIO)
-
Lucernas (Alfalfa) sēklas (BIO)
-
Madagaskaras džungļu pipari graudos
-
Magoņu sēklas (BIO)
-
Majorāns kapāts (BIO)
-
Makas saknes pulveris (BIO)
-
Malabaras pipari graudos (BIO)
-
Malvas zilie ziedi (BIO)
-
Mandeles
-
Mango pulveris (BIO)
-
Mārdadža sēklas (BIO)
-
Mārdadža sēklu pulveris (BIO)
-
Mārrutka sakne (BIO)
-
Matcha zaļā tēja (pulveris) (BIO)
-
Mate pulveris (BIO)
-
Meduskrūma tēja (BIO)
-
Melisa kapāta (BIO)
-
MELISAS PULVERIS (BIO)
-
Mellenes (BIO)
-
Melleņu sulas pulveris
-
Melnā Assamas tēja (BIO)
-
Melnā plūškoka ogas smalcinātas (BIO)
-
Melnā plūškoka ogas veselas (BIO)
-
Melnās ķimenes (melnsēklītes) (BIO)
-
Melno ķimeņu (melnsēklīšu) sēklu pulveris (BIO)
-
Mežrozīšu miziņa
-
Mežrozīšu miziņa smalcināta (BIO)
-
MEŽROZĪŠU MIZIŅAS PULVERIS (BIO)
-
Miežu asnu pulveris
-
Mulato čili malti
-
Mulato čili pākstīs
-
Muskatrieksti veseli (BIO)
-
Muskatriekstu pulveris (BIO)
-
Muskatriekstu pulveris
-
Muskatziedi (BIO)
-
Muskatziedi
-
Muskatziedu pulveris (BIO)
-
Muskovado gaišais cukurs (BIO)
-
Muskovado tumšais cukurs no Maurīcijas
-
Naga Bhut Jolokia – čili kūpināti
-
Naga Bhut Jolokia – čili no Nāgālendas
-
Naktssveces sēklas (BIO)
-
Namībijas (Āfrikas) pērļu sāls
-
Nātru lapas kapātas (BIO)
-
Nātru lapu pulveris (BIO)
-
Nātru sēklas (BIO)
-
Nāves jūras sāls
-
New Mex Red – čili no Meksikas
-
New Mexico Red čili malti
-
Norvēģijas Havsno aļģu & jūras sāls pārslas
-
Olīvu lapas (BIO)
-
Oregano (raudene) (BIO)
-
Ostimoras pannas sāls
-
Palmu pumpuru cukurs (BIO)
-
Panela cukurs (BIO)
-
Paprikas pārslas (BIO)
-
Paradīzes graudi (Aframoma sēklas)
-
Pasilla – čili no Meksikas
-
Pastinaka sakne kapāta (BIO)
-
Penja melnie pipari
-
Peoniju ziedlapiņas
-
Persiešu zilā sāls kristālos
-
Persiešu zilais sāls
-
Pētersīļu lapas kapātas 1-2 mm (BIO)
-
Pieclapu ginostema
-
Pieneņu sakne gabaliņos (BIO)
-
Pieneņu ziedi
-
Pīlādži (BIO)
-
Piparmētru lapas (BIO)
-
Piparmētru lapu pulveris (BIO)
-
Piri Piri garšvielu maisījums
-
Pomerančs (rūgtā apelsīna miziņa) (BIO)
-
Puravi kapāti (BIO)
-
Rabarberu pulveris (BIO)
-
Rio Major avota ūdens sāls
-
Rooibos (BIO)
-
Rozā pipari (BIO)
-
Rozmarīns (BIO)
-
Rožu pumpuri dzelteni
-
Rožu pumpuri rozā (BIO)
-
Rožu sarkano ziedlapu pulveris
-
Rožu ziedlapiņas (rozā) (BIO)
-
Safloras ziedi
-
Saldā paprika (malta) (BIO)
-
Salvijas lapas kapātas (BIO)
-
Samteņu ziedlapu pulveris
-
Sarkanās jāņogas veselas (BIO)
-
Sarkanie čili, malti (BIO)
-
Sarkanie Kajēnas čili smalcināti (BIO)
-
Sarkano magoņu ziedlapu pulveris
-
Saulespuķu sēklas (BIO)
-
Selerijas lapas kapātas (BIO)
-
Selerijas sakne kapāta (BIO)
-
Selerijas sēklas
-
Sezama sēklas baltas (BIO)
-
Sezama sēklas melnas (BIO)
-
Sibīrijas žeņšeņs kapāts
-
Sierāboliņa sēklas (BIO)
-
Sinepju sēklas dzeltenās (BIO)
-
Sinepju sēklas melnās (BIO)
-
Sinepju sēklu pulveris (BIO)
-
Sīpoli (BIO)
-
Sīpoli grauzdēti (BIO)
-
Šitaki sēņu granulas (1-3 mm) (BIO)
-
Skābeņu sakne kapāta
-
Skudru koka miza skaidiņās
-
Skudru koka mizas pulveris
-
Smaržīgie pipari (BIO)
-
Smaržīgie pipari
-
Smiltsērkšķu ogas veselas (BIO)
-
Šokolādes pipari
-
Sparģeļu pulveris
-
Spināti kapāti (BIO)
-
Spinātu pulveris (BIO)
-
Spirulīnas pulveris (BIO)
-
Stēvijas lapu pulveris (BIO)
-
Taizemes zaļais dragons
-
Tasmānijas jūras sāls pārslas
-
Tasmānijas pipari
-
Teličeri melnie pipari graudos
-
Teličerri melnie pipari graudos (BIO)
-
Tibetas debesu ezera sāls
-
Timiāns (mārsils) (BIO)
-
Timutas (Nepālas) pipari graudos
-
Tomātu granulas/pārslas (BIO)
-
Tomātu pulveris (BIO)
-
Tonkas pupiņas
-
Tonkas pupiņas, maltas
-
Tulsi jeb svētais baziliks (BIO)
-
Upenes (BIO)
-
Upeņu pulveris
-
Upeņu pulveris (BIO)
-
Urfa Biber – čili pārslas no Turcijas
-
Vācu kūpināts sāls
-
Vidusjūras dārzeņu maisījums
-
Vidusjūras sāls no Itālijas
-
Vilkābeles augļi (BIO)
-
Zaļie Jalapeno pipari (malti)
-
Zaļie pipari graudos (BIO)
-
Zemenes (saldējot kaltētas) (BIO)
-
Zemeņu lapas kapātas (BIO)
-
Ziedputekšņi (BIO)
-
Zilais sierāboliņš (pulveris) (BIO)
-
Zilās spirulīnas ekstrakts
-
Zvaigžņu anīss (BIO)