Unikāls produkts – Argentīnas cukurniedru cukurs, kūpināts Vācijā. Pieredzes bagāti meistari šī produkta tapšanā izmanto bērzu skaidas, virs kurām 8 – 9 dienas tiek kūpināts nerafinēts niedru cukurs. Neparasti saldā, patīkami īpatnējā un savdabīgā garša atklās jaunu aromātu ierastiem desertiem.
IZMANTOŠANA: Pievienojiet šo kūpināto cukuru grilētu ēdienu mērcēm, svaigiem salātiem, gaļas ēdieniem. Saldiniet ar to kapučīno vai latte, kā arī dekorējiet ar to saldējumu un citus desertus.
MANASGARSAS.LV IETEIKUMS: Izmēģiniet iekļaut šo cukuru īpašo garšvielu maisījumu grilēšanai – rubu – sastāvā. Kopā ar kumīnu, kanēli, pikantiem pipariem, kūpinātais cukurs lieliski papildinās grilētas gaļas garšu.