Kaltēta ķiploka pielietojumam nav ierobežojumu – to pievieno zupām, salātiem, gaļas un dārzeņu ēdieniem. Lieliski tas iederas dažādu zivju receptēs, kā arī daudz dažādu garšvielu sastāvā. Ķiplokus pārtikā izmanto jau vairāk kā 5000 gadu. Tie visos laikos ir augstu vērtēti savas specifiskās garšas un dziedniecisko īpašību dēļ.
IZMANTOŠANA: Ķiploku granulas ir plaši izmantojamas aukstajos un siltajos salātos, plovā, no siera gatavotos ēdienos, zivju cepšanā, kūpināšanā un grilēšanā, kā arī dažādu gaļas ēdienu gatavošanā.
MANASGARŠAS.LV IETEIKUMS: Pārkaisiet ar ķiploku granulām rupjmaizes grauzdiņus un pievienojiet tos kārtainajiem siera salātiem.