Iegūšanas vieta: Peru
Mango pulveris tiek iegūts, saldējot un tad kaltējot (freeze – dried) nogatavojušos mango gabaliņus. Ārkārtīgi aromātiska garša un plašs pielietojums ir šim produktam – to var izmantot desertos, piemēram, svaigajās kūkās, smūtijos, kā arī citronskābes vietā pie dažnedažādiem stiprajiem ēdieniem. Mango pulverim piemīt maigi skābena un vienlaikus salda garša.
IZMANTOŠANA: Visbiežāk mango pulveris tiek izmantots dārzeņu karijā, to pievieno saldskābiem aizdariem, skābiem dzērieniem, zupām, dārzeņu ēdieniem, vinegretiem, dārzeņu salātiem, kā arī iekļauj dažādu garšvielu kombinācijās.
MANASGARŠAS.LV IETEIKUMS: Pievienojiet mango pulveri biezpiena sacepumam!