-
Alternatīva vegetai (bez sāls)
-
Baharat
-
Baraviku – kūpinātu ķiploku sāls
-
Baraviku – Vidusjūras dārzeņu mix
-
Bazilika sāls (BIO)
-
Burkānu – ķiploku pikanti melnais sāls
-
Čili – ķiploku sāls (chili – garlic salt) (BIO)
-
Dārzeņu maisījums klasiskais
-
Dzērveņu saldskābais sāls
-
Gardām brušetām (bez sāls)
-
Gardām grūbām un pākšaugiem
-
Garšaugu maisījums krēmsieram
-
Garšīgākiem pelmeņiem
-
Īstas itāļu picas garšai
-
Itāļu garšvielu maisījums
-
Jamaikas karijs
-
Jamaikas karijs II
-
Karību karijs
-
Karija masala
-
Ķimeņu – rozā piparu sāls (BIO)
-
Komplekts no Zaļā, Latviskā un Klasiskā Svanetijas sāls
-
Kreoliešu garšvielu maisījums
-
Kurkumpipars (BIO)
-
Maisījums gardām kotletēm
-
Maisījums veču sviestmaizei
-
Makaronu (pastas) ēdieniem
-
Manas Garšas dārzeņu maisījums (BIO)
-
Mārča garšu mix čipsu mērcītei (BIO)
-
Marokas šašlikam (asam jēra kebabam)
-
Neapnīkošiem griķiem
-
Persilāde ar Zaļā bambusa sāli
-
Piedeva plovam
-
Saldā karija maisījums
-
Saldskābi gardā tomātu piedeva dip mērcītei
-
Šefpavāru sāls
-
Šitaki un Āzijas dārzeņu mix
-
Šnicelei un tamlīdzīgi
-
Svanetijas sāls – Klasiskais, 50g
-
Svanetijas sāls – Latviskais, 50g
-
Svanetijas sāls – Zaļais (50 g)
-
Tomātu – pētersīļu sāls (BIO)
-
Tomātu – sīpolu sāls (BIO)
-
Veikala citronpipari, bet labāki
-
Vidusjūras zaļumu buķete (bez sāls)
-
Za’atar garšvielu maisījums