-

Alternatīva vegetai (bez sāls)
-

Baharat
-

Baraviku – kūpinātu ķiploku sāls
-

Baraviku – Vidusjūras dārzeņu mix
-

Bazilika sāls (BIO)
-

Bendika plova garšvielas
-

Burkānu – ķiploku pikanti melnais sāls
-

Čili – ķiploku sāls (BIO)
-

Dārzeņu maisījums klasiskais
-

Dzērveņu saldskābais sāls
-

Gardām brušetām (bez sāls)
-

Gardām grūbām un pākšaugiem
-

Garšaugu maisījums krēmsieram
-

Garšīgākiem pelmeņiem
-

Īstas itāļu picas garšai
-

Itāļu garšvielu maisījums
-

Izbaudi Grieķiju! (BIO)
-

Jamaikas karijs
-

Jamaikas karijs II
-

Karību karijs
-

Karija masala
-

Ķimeņu – rozā piparu sāls (BIO)
-

Komplekts no Zaļā, Latviskā un Klasiskā Svanetijas sāls
-

Kreoliešu garšvielu maisījums
-

Kurkumpipars (BIO)
-

Maisījums dāmu sviestmaizei
-

Maisījums gardām kotletēm
-

Maisījums veču sviestmaizei (BIO)
-

Makaronu (pastas) ēdieniem
-

Maltas garšaugu buķete
-

Manas Garšas dārzeņu maisījums (BIO)
-

Mārča garšu mix čipsu mērcītei (BIO)
-

Marokas šašlikam (asam jēra kebabam)
-

Neapnīkošiem griķiem
-

Persilāde ar Zaļā bambusa sāli
-

Piedeva plovam
-

Saldā karija maisījums
-

Saldskābi gardā tomātu piedeva dip mērcītei
-

Šefpavāru sāls
-

Sēņu zupai vai mērcei
-

Šitake un Āzijas dārzeņu mix
-

Šnicelei un tamlīdzīgi
-

Svanetijas sāls – Klasiskais, 50g
-

Svanetijas sāls – Latviskais, 50g
-

Svanetijas sāls – Zaļais (50 g)
-

Tomātu – pētersīļu sāls (BIO)
-

Tomātu – sīpolu sāls (BIO)
-

Veikala citronpipari, bet labāki
-

Vidusjūras zaļumu buķete (bez sāls)
-

Za’atar garšvielu maisījums
-

Zaļumu ķiploksāls