-
Kaķa nadziņš
-
Kaķa nadziņš malts
-
Kakao pulveris (10-12%) (BIO)
-
Kakao pupiņas, grauzdētas, drupinātas
-
Kakao pupiņas, negrauzdētas, drupinātas (BIO)
-
Kalahari tuksneša sāls
-
Kalnu kodolu jeb Alpu sāls (smalka maluma)
-
Kalnu kodolu sāls no Austrijas Alpiem
-
Kalnu mētra (BIO)
-
Kanēļa ziedi jeb pumpuri
-
Kaņepju sēklu pulveris (ar daļēji izspiestu eļļu) (BIO)
-
Kardamona pākstis (BIO)
-
Kardamona sēklas (BIO)
-
Kardamons malts (BIO)
-
Karobas pupiņas drupinātas (BIO)
-
Karobas pupiņas maltas (BIO)
-
Kartupeļu pārslas (BIO)
-
Kashmiri – čili no Kašmīras
-
Kazenes (kaltētas saldējot)
-
Ķimenes (BIO)
-
Ķiploku granulas (BIO)
-
Ķiploku granulas rupja maluma (BIO)
-
Ķiploku pārslas
-
Ķiploku pārslas (Latvijas)
-
Ķiploku ziedkātu pulveris
-
Ķirbju sēklas bez apvalka (Latvijas) (BIO)
-
Ķirbju sēklas maltas (ar 4% sāls) (BIO)
-
Kļavu cukurs
-
Kliņģerīšu ziedlapiņas
-
Kokosa ziedu cukurs (BIO)
-
Kolumbijas niedru cukurs
-
Kolumbijas pūdercukurs
-
Konjac (biezinātājs), E425
-
Koriandra lapas smalcinātas (BIO)
-
Koriandra sēklas (BIO)
-
Krustnagliņas (BIO)
-
Ksantāna sveķi, E415
-
Kubebas pipari (BIO)
-
Kumeo jeb kalnu greipfrūtu pipari
-
Kumīna sēklas (BIO)
-
Kumīna sēklas (maltas)
-
Kūpināti melnie pipari no Šrilankas (BIO)
-
Kūpināts cukurniedru cukurs (BIO)
-
Kūpinātu ķiploku granulas
-
Kurkuma (malta) (BIO)
-
Kurkumas saknes gabaliņi (BIO)
Garšvielas
A - Z
Rādīt no A-Z