-
Kafijas ķiršu miziņas (cascara) (BIO)
-
Kajennas čili stīdziņas
-
Kaķa nadziņš
-
Kaķa nadziņš malts
-
Kakao pulveris (22-25%) (BIO)
-
Kakao pupiņas grauzdētas,drupinātas
-
Kakao pupiņas, grauzdētas, (50-54% tauku) (BIO)
-
Kakao pupiņas, negrauzdētas, drupinātas (BIO)
-
Kalahari tuksneša sāls
-
Kalnu kodolu jeb Alpu sāls (smalka maluma)
-
Kalnu kodolu sāls no Austrijas Alpiem
-
Kambodžas sarkanie pipari graudos (BIO)
-
Kanēļa ziedi jeb pumpuri
-
Kardamona pākstis (BIO)
-
Kardamona sēklas (BIO)
-
Kardamons malts (BIO)
-
Karobas pupiņas drupinātas (BIO)
-
Karobas pupiņas maltas (BIO)
-
Kashmiri – čili no Kašmīras
-
Kazenes (liofilizētas)
-
Ķimenes (BIO)
-
Ķiploku granulas (BIO)
-
Ķiploku granulas rupja maluma (BIO)
-
Ķiploku pārslas
-
Ķirbju sēklas (bez apvalciņa) (BIO)
-
Kļavu cukurs
-
Kokosa ziedu cukurs (BIO)
-
Kolumbijas niedru cukurs
-
Kolumbijas pūdercukurs
-
Konjac (biezinātājs), E425
-
Koriandra lapas smalcinātas (kinza) (BIO)
-
Koriandra sēklas (BIO)
-
Krustnagliņas (BIO)
-
Ksantāna sveķi, E415 (Biezinātājs,liet.pārtikā.Devas:3g uz 1kg)
-
Kubebas pipari (BIO)
-
Kumeo jeb kalnu greipfrūtu pipari
-
Kumīna sēklas (BIO)
-
Kumīna sēklas
-
Kūpināti melnie pipari no Šrilankas (BIO)
-
Kūpināti sīpoli (BIO)
-
Kūpināts cukurniedru cukurs (BIO)
-
Kūpinātu ķiploku pārslas (BIO)
-
Kurkuma (malta) (BIO)
-
Kurkumas saknes gabaliņi (BIO)
Garšvielas
A - Z
Rādīt no A-Z