-

Kafijas ķiršu miziņas (cascara) (BIO)
-

Kajennas čili stīdziņas
-

Kaķa nadziņš
-

Kaķa nadziņš malts
-

Kakao pulveris (22-25%) (BIO)
-

Kakao pupiņas grauzdētas,drupinātas
-

Kakao pupiņas, grauzdētas, (50-54% tauku) (BIO)
-

Kakao pupiņas, grauzdētas, drupinātas (BIO)
-

Kalahari tuksneša sāls
-

Kalnu kodolu jeb Alpu sāls (smalka maluma)
-

Kalnu kodolu sāls no Austrijas Alpiem
-

Kambodžas sarkanie pipari graudos (BIO)
-

Kanēļa ziedi jeb pumpuri
-

Kardamona pākstis (BIO)
-

Kardamona sēklas (BIO)
-

Kardamons malts (BIO)
-

Karobas pupiņas drupinātas (BIO)
-

Karobas pupiņas maltas (BIO)
-

Kartupeļu pārslas (BIO)
-

Kashmiri – čili no Kašmīras
-

Kazenes (liofilizētas)
-

Ķimenes (BIO)
-

Ķiploku granulas (BIO)
-

Ķiploku granulas (BIO)
-

Ķiploku pārslas
-

Ķirbju sēklas (bez apvalciņa) (BIO)
-

Kļavu cukurs
-

Kokosa ziedu cukurs (BIO)
-

Kolumbijas niedru cukurs
-

Kolumbijas pūdercukurs
-

Konjac (biezinātājs), E425
-

Koriandra lapas smalcinātas (kinza) (BIO)
-

Koriandra sēklas (BIO)
-

Krustnagliņas (BIO)
-

Ksantāna sveķi, E415 (Biezinātājs, liet.pārtikā. Devas:3g uz 1kg)
-

Kubebas pipari (BIO)
-

Kumeo jeb kalnu greipfrūtu pipari
-

Kumīna sēklas (BIO)
-

Kūpināti melnie pipari no Šrilankas (BIO)
-

Kūpināti sīpoli (BIO)
-

Kūpinātu ķiploku pārslas (BIO)
-

Kurkuma (malta) (BIO)
-

Kurkumas saknes gabaliņi (BIO)
Garšvielas
A - Z
Rādīt no A-Z