-
“Chipotle” (sarkanie Jalapeno, malti)
-
Aji Amarillo yellow
-
Aji Panca pākstīs
-
Aleppo – čili no Turcijas
-
Amazones fermentētie čili
-
Ancho čili (malti) (BIO)
-
Andalimānas pipari
-
Baltie Muntokas pipari
-
Baltie pipari graudos (BIO)
-
Banasuras augstkalnes pipari
-
Banasuras augstkalnes pipari kūpināti
-
Bird’s eye čili pipari (pākstiņas) (BIO)
-
Burbonas viskija pipari
-
Butānas citronpipari
-
Carolina Reaper – pasaulē asākie čili!
-
Cayenne (Kajenna) – čili no Indijas
-
Chipotle Morita no Meksikas
-
Čili (Kajennas) malti (BIO)
-
Čili smalcināti (pārslas) (BIO)
-
Espelette čili no Basku zemes (Piment d’Espelette)
-
Fermentētie Pondičerri pipari
-
Garie bengāļu pipari (BIO)
-
Gochugaru čili, malti
-
Greipfrūtu pipari
-
Guajillo čili pārsliņas
-
Habanero čili pārslas
-
Indijas melnie pipari (BIO)
-
Japāņu citronpipari
-
Kajennas čili stīdziņas
-
Kambodžas sarkanie pipari graudos (BIO)
-
Kampotas melnie pipari graudos
-
Kashmiri – čili no Kašmīras
-
Kazeņogu jeb Assamas pipari
-
Kubebas pipari (BIO)
-
Kumeo jeb kalnu greipfrūtu pipari
-
Kūpināti melnie pipari no Šrilankas (BIO)
-
Madagaskaras džungļu pipari
-
Mulato čili malti
-
Mulato čili pākstīs
-
Naga Bhut Jolokia – čili kūpināti
-
Naga Bhut Jolokia – čili no Nāgālendas
-
New Mex Red – čili no Meksikas
-
New Mexico Red čili malti
-
Paradīzes graudi (Aframoma sēklas)
-
Pasilla – čili no Meksikas
-
Patagonijas pipari
-
Penja melnie pipari
-
Piri Piri garšvielu maisījums
-
Rozā pipari (BIO)
-
Sečuanas sarkanbrūnie pipari
-
Sečuanas zaļie pipari
-
Senegālas pipari/Selimas graudi
-
Smaržīgie pipari (BIO)
-
Smaržīgie pipari
-
Taizemes zaļais dragons
-
Tasmānijas pipari
-
Teličeri melnie pipari graudos
-
Teličerri melnie pipari graudos (BIO)
-
Timutas (Nepālas) pipari
-
Urfa Biber – čili pārslas no Turcijas
-
Vjetnamas kalnu pipari (Mac Khen)
-
Zaļie Jalapeno pipari (malti)
-
Zaļie pipari graudos (BIO)