-

“Chipotle” (sarkanie Jalapeno, malti)
-

Aji Amarillo yellow
-

Aji Panca pākstīs
-

Aleppo – čili no Turcijas
-

Amazones fermentētie čili
-

Ancho čili (malti) (BIO)
-

Andalimānas pipari
-

Baltie Muntokas pipari
-

Baltie pipari graudos (BIO)
-

Banasuras augstkalnes pipari
-

Banasuras augstkalnes pipari kūpināti
-

Bird’s eye čili pipari (pākstiņas) (BIO)
-

Burbonas viskija pipari
-

Butānas citronpipari
-

Carolina Reaper – pasaulē gandrīz asākie čili!
-

Cayenne (Kajenna) – čili no Indijas
-

Chipotle Morita no Meksikas
-

Čili (Kajennas) malti (BIO)
-

Čili smalcināti (pārslas) (BIO)
-

Espelette čili no Basku zemes (Piment d’Espelette)
-

Fermentētie Pondičerri pipari
-

Garie bengāļu pipari (BIO)
-

Garie bengāļu pipari
-

Gochugaru čili, malti
-

Greipfrūtu pipari
-

Guajillo čili pārsliņas
-

Habanero čili pārslas
-

Indijas melnie pipari BIO (BIO)
-

Japāņu citronpipari
-

Kajennas čili stīdziņas
-

Kambodžas sarkanie pipari graudos (BIO)
-

Kampotas melnie pipari graudos
-

Kashmiri – čili no Kašmīras
-

Kazeņogu jeb Assamas pipari
-

Kubebas pipari (BIO)
-

Kumeo jeb kalnu greipfrūtu pipari
-

Kūpināti melnie pipari no Šrilankas (BIO)
-

Madagaskaras džungļu pipari
-

Mulato čili malti
-

Mulato čili pākstīs
-

Naga Bhut Jolokia – čili kūpināti
-

Naga Bhut Jolokia – čili no Nāgālendas
-

New Mex Red – čili no Meksikas
-

New Mexico Red čili malti
-

Paradīzes graudi (Aframoma sēklas)
-

Pasilla – čili no Meksikas
-

Patagonijas pipari
-

Penja melnie pipari
-

Rozā pipari (BIO)
-

Sečuanas sarkanbrūnie pipari
-

Sečuanas zaļie pipari
-

Senegālas pipari/Selimas graudi
-

Smaržīgie pipari (BIO)
-

Smaržīgie pipari
-

Šokolādes pipari
-

Taizemes zaļais dragons
-

Tasmānijas pipari
-

Teličeri melnie pipari
-

Teličerri melnie pipari graudos (BIO)
-

Timutas (Nepālas) pipari
-

Urfa Biber – čili pārslas no Turcijas
-

Vjetnamas kalnu pipari (Mac Khen)
-

Zaļie Jalapeno pipari (smalki griezti/malti)
-

Zaļie pipari graudos (BIO)