-

“Chipotle” (sarkanie Jalapeno, malti)
-

“Syrah” sarkanvīna (2%) sāls (BIO)
-

Ābolu gabaliņi, kaltēti (BIO)
-

Agars (E406), 2-10g/1l šķidruma
-

Aji Amarillo yellow
-

Aji Panca pākstīs
-

Akmens sāls (Vācija)
-

Aleppo – čili no Turcijas
-

Amazones fermentētie čili
-

Ancho čili (malti) (BIO)
-

Andalimānas pipari
-

Anīsa sēklas (smalcinātas) (BIO)
-

Apelsīna miziņa smalcināta (BIO)
-

Aroniju pulveris (BIO)
-

Asā paprika (malta) (BIO)
-

Ašvaganda (Ashwagandha) sakne, malta (BIO)
-

Augļu gabaliņu maisījums (liofilizēti)
-

Augogle (aktivētā ogle)
-

Avenes (liofilizētas avenes, maltas)
-

Āzijas dārzeņu & garšaugu maisījums
-

Baldriāna sakne (BIO)
-

Baltā piramīdpārslu sāls
-

Baltie Muntokas pipari
-

Baltie pipari graudos (BIO)
-

Balto mālu pulveris
-

Banasuras augstkalnes pipari
-

Banasuras augstkalnes pipari kūpināti
-

Baraviku granulas (1-4 mm) (BIO)
-

Bārbeles
-

Baziliks (BIO)
-

Bērzu cukurs
-

Biešu pulveris (BIO)
-

Bird’s eye čili pipari (pākstiņas) (BIO)
-

Brokoļu pulveris (BIO)
-

Burbonas vaniļas pāksts
-

Burbonas vaniļas pāksts
-

Burbonas vaniļas pūdercukurs
-

Burbonas viskija pipari
-

Burkānu gabaliņi (3 mm) (BIO)
-

Butānas citronpipari
-

Carolina Reaper – pasaulē gandrīz asākie čili!
-

Cayenne (Kajenna) – čili no Indijas
-

Ceilonas kanēlis (8-10 cm standziņas) (BIO)
-

Ceilonas kanēlis, malts (BIO)
-

Ceilonas kanēlis, smalcināts (BIO)
-

Ceļteku sēklu klijas (psilliums) (BIO)
-

Chipotle Morita no Meksikas
-

Čia sēklas (BIO)
-

Cidoniju pulveris (BIO)
-

Cidoniju pulveris
-

Čiekurogas (kadiķu ogas) veselas (BIO)
-

Čili (Kajennas) malti (BIO)
-

Čili smalcināti (pārslas) (BIO)
-

Citrona miziņa (pulveris) (BIO)
-

Citrona miziņa (smalka maluma) (BIO)
-

Citronliānas ogas (šizandra ogas) (BIO)
-

Citronliānas ogas (šizandra)
-

Citronverbēna (BIO)
-

Citronzāle (BIO)
-

Cukurniedru cukurs (BIO)
-

Daigas vasarīgā salātu garša
-

Dāņu kūpināts sāls,intensīvs (Premium kvalitātes)
-

Dāņu maigi kūpināts sāls
-

Dārzeņu maisījums klasiskais
-

Dilles (BIO)
-

Diļļu sēklas
-

Dzērvenes (liofilizētas, maltas)
-

Dzērveņu gabaliņi (saldējot žāvēti)
-

Dzērveņu pusītes (liofilizētas)
-

Eikalipta lapas (BIO)
-

Espelette čili no Basku zemes (Piment d’Espelette)
-

Estragona lapas smalcinātas (BIO)
-

Fenheļa sēklas saldās (BIO)
-

Fermentētie Pondičerri pipari
-

Galangala saknes pulveris (BIO)
-

Garie bengāļu pipari (BIO)
-

Garie bengāļu pipari
-

Gārsas pulveris (BIO)
-

Gochugaru čili, malti
-

Godži ogas (BIO)
-

Godži ogu sulas pulveris
-

Greipfrūtu pipari
-

Grieķu kūpināts sāls (bērza dūmos)
-

Guajillo čili pārsliņas
-

Guerandes (ĶELTU) jūras sāls
-

Habanero čili pārslas
-

Havaju salu melnās lavas sāls
-

Havaju salu sarkanā sāls (Alea Red)
-

Havaju salu zaļā bambusa sāls
-

Hibiskus ziedi (Karkade) (BIO)
-

Hibiskus ziedu (Karkade) pulveris (BIO)
-

Himalaju rozā kristālsāls (smalka maluma)
-

Himalaju rupjais sāls
-

Himalaju sāls pārslas
-

Hlorella (BIO)
-

Indijas melnā piramīdpārslu sāls
-

Indijas melnais sāls (kala namak)
-

Indijas melnie pipari BIO (BIO)
-

Indijas saules pārslu sāls
-

Ingvera sakne gabaliņos (BIO)
-

Ingvera sakne smalcināta (BIO)
-

Ingvers (malts) (BIO)
-

Inku saules sāls
-

Japāņu citronpipari
-

Kafijas ķiršu miziņas (cascara) (BIO)
-

Kajennas čili stīdziņas
-

Kaķa nadziņš
-

Kaķa nadziņš malts
-

Kakao pulveris (22-25%) (BIO)
-

Kakao pupiņas grauzdētas,drupinātas
-

Kakao pupiņas, grauzdētas, (50-54% tauku) (BIO)
-

Kakao pupiņas, grauzdētas, drupinātas (BIO)
-

Kalahari tuksneša sāls
-

Kalnu kodolu jeb Alpu sāls (smalka maluma)
-

Kalnu kodolu sāls no Austrijas Alpiem
-

Kambodžas sarkanie pipari graudos (BIO)
-

Kampotas melnie pipari graudos
-

Kanēļa ziedi jeb pumpuri
-

Kardamona pākstis (BIO)
-

Kardamona sēklas (BIO)
-

Kardamons malts (BIO)
-

Karobas pupiņas drupinātas (BIO)
-

Karobas pupiņas maltas (BIO)
-

Kashmiri – čili no Kašmīras
-

Kazenes (liofilizētas)
-

Kazeņogu jeb Assamas pipari
-

Ķimenes (BIO)
-

Ķiploku granulas (BIO)
-

Ķiploku granulas (BIO)
-

Ķiploku pārslas
-

Ķirbju sēklas (bez apvalciņa) (BIO)
-

Kļavu cukurs
-

Kokosa ziedu cukurs (BIO)
-

Kolumbijas niedru cukurs
-

Kolumbijas pūdercukurs
-

Konjac (biezinātājs), E425
-

Koriandra lapas smalcinātas (kinza) (BIO)
-

Koriandra sēklas (BIO)
-

Krustnagliņas (BIO)
-

Ksantāna sveķi, E415 (Biezinātājs, liet.pārtikā. Devas:3g uz 1kg)
-

Kubebas pipari (BIO)
-

Kumeo jeb kalnu greipfrūtu pipari
-

Kumīna sēklas (BIO)
-

Kūpināti melnie pipari no Šrilankas (BIO)
-

Kūpināti sīpoli (BIO)
-

Kūpinātu ķiploku pārslas (BIO)
-

Kurkuma (malta) (BIO)
-

Kurkumas pulveris mēģene lielā
-

Kurkumas saknes gabaliņi (BIO)
-

Lakricas sakne smalcināta (BIO)
-

Lakši (meža ķiploki) (BIO)
-

Lauru lapas (BIO)
-

Lauru lapas (maltas) (BIO)
-

Lauru lapas (smalcinātas)
-

Lavandas ziedi zili veseli (BIO)
-

Liepziedi (BIO)
-

Linsēklas (BIO)
-

Madagaskaras džungļu pipari
-

Majorāns smalcināts (BIO)
-

Makas sakne (malta) (BIO)
-

Malvas zilie ziedi (BIO)
-

Mārdadža sēklas (BIO)
-

Mārdadža sēklu pulveris (BIO)
-

Mārdadžu spraukumi
-

Mārrutka sakne (BIO)
-

Matcha zaļā tēja (pulveris) (BIO)
-

Maurlociņi smalcināti (BIO)
-

Meduskrūma tēja (BIO)
-

Melnā Assamas tēja (BIO)
-

Melnā plūškoka ogas smalcinātas (BIO)
-

Melnā plūškoka ogas veselas (BIO)
-

Melnās ķimenes (melnsēklītes, nigella) (BIO)
-

Melnās ķimenes (melnsēklītes, nigella)
-

Melnās sezama sēklas (BIO)
-

Melnās sezama sēklas
-

Melnie, fermentētie ķiploki (malti)
-

Meža melleņu (liofilizētu) pulveris
-

Mežrozīšu miziņa smalcināta (BIO)
-

MEŽROZĪŠU MIZIŅAS PULVERIS (BIO)
-

Mulato čili malti
-

Mulato čili pākstīs
-

Muskatrieksti veseli (BIO)
-

Muskatrieksts (malts) (BIO)
-

Muskatziedi (BIO)
-

Muskatziedu pulveris (BIO)
-

Naga Bhut Jolokia – čili kūpināti
-

Naga Bhut Jolokia – čili no Nāgālendas
-

Nātru lapas smalcinātas (BIO)
-

Nātru lapu pulveris (BIO)
-

Nātru sēklas (BIO)
-

Nāves jūras sāls
-

New Mex Red – čili no Meksikas
-

New Mexico Red čili malti
-

Norvēģijas Havsno aļģu & jūras sāls pārslas
-

Ogu maisījums (liofilizētas)
-

Olīvu lapas (BIO)
-

Oregano (raudene) (BIO)
-

Pakistānas kūpinātais sāls
-

Panela cukurs (BIO)
-

Paprikas pārslas (BIO)
-

Paprikas pārslas
-

Paradīzes graudi (Aframoma sēklas)
-

Pasiflora smalcināta (BIO)
-

Pasilla – čili no Meksikas
-

Patagonijas pipari
-

Patiešām labs! Garšvielas & sāls pārslas (30%) (BIO)
-

Penja melnie pipari
-

Peoniju ziedlapiņas
-

Persiešu zilais sāls
-

Persiešu zilais sāls kristālos
-

Pētersīļu lapas smalcinātas (BIO)
-

Pieneņu sakne gabaliņos (BIO)
-

Pieneņu saknes pulveris (BIO)
-

Pīlādži (BIO)
-

Piparmētra (liofilizēta, malta)
-

Piparmētru lapas (BIO)
-

Piparmētru lapas
-

Rabarberu pulveris (BIO)
-

Rooibos (BIO)
-

Rozā pipari (BIO)
-

Rozā piramīdpārslu sāls
-

Rozmarīns (BIO)
-

Rožu pumpuri dzelteni
-

Rožu pumpuri rozā (BIO)
-

Rožu ziedlapiņas (rozā) (BIO)
-

Safloras ziedi
-

Saldā bazilika sēklas
-

Saldā paprika (malta) (BIO)
-

Salvijas lapas smalcinātas (BIO)
-

Sarkanās jāņogas veselas (BIO)
-

Sečuanas sarkanbrūnie pipari
-

Sečuanas zaļie pipari
-

Selerijas sakne smalcināta (BIO)
-

Selerijas sēklas
-

Senegālas pipari/Selimas graudi
-

Sezama sēklas baltas (BIO)
-

Sibīrijas žeņšeņs smalcināts
-

Sierāboliņa sēklas (BIO)
-

Sierāboliņa sēklas, maltas (BIO)
-

Sinepju sēklas dzeltenās (BIO)
-

Sinepju sēklas melnās (BIO)
-

Sinepju sēklu pulveris (BIO)
-

Sīpoli grauzdēti (BIO)
-

Sīpoli smalcināti (BIO)
-

Šitake sēnes smalcinātas (BIO)
-

Skudru koka miza skaidiņās
-

Skudru koka mizas pulveris
-

Smaržīgie pipari (BIO)
-

Smaržīgie pipari
-

Smiltsērkšķu ogas veselas (BIO)
-

Šokolādes pipari
-

Spānijas kūpinātā saldā paprika (malta) (BIO)
-

Sparģeļu pulveris
-

Spinātu pulveris (BIO)
-

Spirulīnas pulveris (BIO)
-

Stēvijas lapu pulveris (BIO)
-

Sumaks (BIO)
-

Svētais baziliks/Tulsi (BIO)
-

Taizemes zaļais dragons
-

Tasmānijas pipari
-

Teličeri melnie pipari
-

Teličerri melnie pipari graudos (BIO)
-

Timiāns (mārsils) (BIO)
-

Timutas (Nepālas) pipari
-

Tomātu granulas/pārslas (BIO)
-

Tomātu pārslas
-

Tomātu sulas pulveris (BIO)
-

Tonkas pupiņas (BIO)
-

Tonkas pupiņas, maltas
-

Upenes (liofilizētas, maltas)
-

Upenes (liofilizētas, veselas)
-

Urfa Biber – čili pārslas no Turcijas
-

Vācu auksti kūpināts sāls
-

Vācu kūpināts sāls (premium)
-

Vidusjūras dārzeņu maisījums
-

Vidusjūras sāls (BIO)
-

Vikingu kūpinātais sāls (premium)
-

Vjetnamas kalnu pipari (Mac Khen)
-

Zaļie Jalapeno pipari (smalki griezti/malti)
-

Zaļie pipari graudos (BIO)
-

Zemenes (saldējot kaltētas/liofilizētas)
-

Zilais sierāboliņš (smalcināts) (BIO)
-

Zilās spirulīnas ekstrakts (Phycocyanin)
-

Zvaigžņu anīss (BIO)